Magunkról


Üdvözlöm!

Örülök, hogy felkereste honlapomat!

Hegedűs Henrik gépészmérnök vagyok, 35 éve foglalkozom utánfutók gyártásával. 1988-ban (az ÁFA törvény elfogadásával egy időben) váltottam ki a vállalkozói igazolványomat.
Azóta több mint 1600 db általam gyártott utánfutó van forgalomban szerte Magyarországon, de szállítottunk már Ausztriába, Németországba és Romániába is.

Az utánfutók széles skáláját kínáljuk mind méretben, mind típusban, de ki tudjuk elégíteni az egyedi konstrukciós illetve funkcionális igényeket is.

Eddigi gyártmányaink megtekinthetőek a Gyártmányaink oldalon, sőt még valami plussz is: lakó járműfelépítményünk egyik prototípusa, melynek készítését bármilyen járműre vállalni tudjuk.

Számomra a gyártmányaim külső megjelenése éppolyan fontos, mint a használhatósága és a műszaki színvonala.
Mindezek elismeréséül kaptam a Pest megyei Kereskedelmi és Iparkamara Nívódíját 1999-ben.
Ezen elismerésnek a jövőben is meg kívánok felelni, éppen ezért továbbra is gondos odafigyeléssel készítem kis csapatommal a már jól bevált és az új termékeket az Önök (azaz a használók) megelégedésére.

Célom:

Megfelelni annak a magam támasztotta követelménynek, hogy ha Ön a „RIKI utánfutó”-t hallja mindig a magas színvonalú, megbízható utánfutó jusson az eszébe.
Hosszú évek tapasztalatával a hátam mögött ígérem, hogy nem fog a minőségben csalódni.

A RIKI® védjegy a garancia erre!


 Magunkról | Gyártmányaink | Elérhetőség | Megrendelés | Címlap